Amanda Bynesin pakkomielle: Vihaa Lindsay Lohania

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen lapsitähti Amanda Bynes on ollut viime päivinä otsikoissa liikennerikkomusten ja päihteiden käytön merkeissä. Näyttelijä voi joutua vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi kahteen liikennerikkomukseen.

Myös Amandan agentti, tiedottaja ja asianajaja kyllästyivät tämän törttöilyyn ja erosivat neitosen palveluksesta. Kaunottaren mielenterveys on ollut viime aikoina huolehtimisen kohteena.

Nyt Amanda Bynesin kerrotaan löytäneen pakkomielteiselle vihalleen kohteen Lindsay Lohanista, joka kuuluu neidon ohella Hollywoodin nuoriin rappiotähtiin. 26-vuotiaan julkkiksen kerrotaan puhuvan ystäviensä kanssa jatkuvasti pahaa ongelmaisesta ex-lapsitähdestä.

– Amanda vihaa Lindsayta pakkomielteisesti. Hän puhuu tästä jatkuvasti ”sinä ämmänä”, kertoo lähde Us Weekly -lehdelle.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.