Big Brotheriin uusia asukkaita: ”Ties vaikka kusettaisivat”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelma tiivistyi hetki sitten, kun asukkaat saivat tietää, että taloon astelee tällä viikolla uusia asukkaita. Asia paljastui, kun Tea kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja sieltä palattuaan hänellä oli asukkaille uutisia.

– Mun piti kertoa heti kaikille, että tänne on tulossa uusia asukkaita. En tiedä milloin, mutta tämän viikon aikana. Ties vaikka kusettaisivat meitä, Tea totesi hieman epäillen.

– Se oli vaan ilmoitusluotoinen asia. Sit pitää miettiä vielä, että jos vaikka joutuu itse lähtemään, Anne kommentoi.

Tieto uusista asukkaista sähköisti tunnelman heti, kun asukkaat miettivät koska tulokkaat saapuisivat. Isovelin ilmoituksesta sai vaikutelman, että uusia asukkaita olisi enemmän kuin yksi. Asukkaat palasivat kuitenkin nopeasti askareihinsa. Käynnissä on nimittäin uusi viikkotehtävä nimeltä Solmushow.