BB-Tea ihmeissään: ”Kuka idiootti keksi matematiikan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Tea on saanut kauden aikana jo lukemattomia kertoja aikaan hauskoja hetkiä letkautuksillaan. Parhaillaan talossa on menossa viikkotehtävä, jonka lomassa rentoutuessaan Tea päätyi yllättäen ihmettelemään elämän suuria totuuksia.

– Mä en tajua kuka on keksinyt allekkain laskun. Ja  kuka idiootti keksi koko matematiikan? Ja piin, Tea ihmetteli ääneen.

Tean ihmettely aiheutti asukkaissa hetkeksi syvän hiljaisuuden, kunnes keskustelu palasi jälleen taloon tällä viikolla asteleviin uusiin asukkaisiin. Nykyisille asukkaille kerrottiin aiemmin tänään, että he saavat pian seuraa. Tulokkaiden määrä ja saapumisen ajankohta ovat kuitenkin vielä paljastumatta.

– Uudet asukkaat voivat kertoa meille paljonko kello on, Teija toivoi.

– Tulis kaksi miestä. Se olis ihan fine, Jonna A totesi.