Kollega: ”Britney Spears olisi menestynyt X Factorissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Tuomarikollega L. A. Reid on nyt ylistänyt popkaunotarta. Hänen mielestään Britney olisi menestynyt erittäin hyvin X Factor -kilpailussa, jos neitokainen olisi pyrkinyt pinnalle uransa alussa tuota reittiä pitkin. Mies näkee myös nuoressa Demi Lovatossa suuren lahjakkuuden.

– Mielestäni sekä Britney että Demi olisivat pystyneet hoitamaan homman. Nämä tytöt ovat todella lahjakkaita ja heidät on opetettu työskentelemään lujasti. He eivät menestyneet laiskuuden ansiosta, kommentoi L. A. Reid Female First -sivustolle.

Miehen mukaan kumpikin naistähdistä on tehnyt hurjasti töitä päästäkseen alan huipulle. Musiikkimoguli kuitenkin vitsaili, että hän voittaisi koelaulut helposti omalla versiollaan Princen When Doves Cry -kappaleesta.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.