Britney Spearsia ei päästetä enää nettiin – tässä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Britney on ollut yli neljän vuoden ajan valvonnan alla hänen hermoromahduksensa jälkeen. Tähden internetin ja puhelimen käyttöä on rajoitettu ja valvottu hänen isänsä Jamien ja sulhasensa Jasonin toimesta, kertoo RadarOnline.com-verkkosivusto.

Puhelimen käytön valvonnan tarkoituksena on pääasiassa estää tähden ex-manageria Sam Lutfia ottamaan häneen yhteyttä. Britneyn perhe ei myöskään halua laulajan lukevan negatiivisia kirjoituksia itsestään, jonka vuoksi myös internetin käyttöä on rajoitettu.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.