Elokuvaohjaaja halusi lihottaa Nicole Kidmanin: ”Takamus muhkeaksi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lee Danielsin ohjaama The Paperboy -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 5. elokuuta. Pienen budjetin elokuvassa nähdään arvostettuja näyttelijöitä, kuten Nicole Kidman, Zac Efron, John Cusack ja Matthew MacConaughey.

Nyt elokuvan ohjaaja paljasti, että hoikkavartaloinen Nicole Kidman joutui lihottamaan itseään lähes seitsemän kiloa roolia varten. Lee Daniels nimittäin halusi näyttelijättären takamukseen muhkeutta, jotta se heiluisi. Kidman esittää elokuvassa villiä elämäntyyliä elävää Charlotte Bless -nimistä kaunotarta.

– Oli hyvin tärkeää, että Nicole lihotti itseään. Sanoin haluavani hänet lihavaksi, jotta hänen takamuksensa ja reitensä heiluvat muhkeina. Nicole lihoi melkein seitsemän kiloa, Lee Daniels kertoi New York Post -sivustolle.

Nicole Kidman joutui myös unohtamaan Hollywoodin glamourin elokuvan kuvauksissa, sillä hän joutui meikkaamaan itse itsensä. Perheenäiti laittoi myös itse hiuksensa, sillä tuotantotiimillä ei ollut varaa palkata ammattimeikkaajaa kuvauksiin.

Australiassa asuva Nicole Kidman tunnetaan lukuisista elokuvistaan kuten Moulin Rouge!, Batman Forever, Dead Calm, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäuransa lisäksi hänet muistetaan avioliitostaan leffatähti Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on kaksi adoptiolasta, Isabella ja Conor. Nykyään kaunotar on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa, ja heillä on tyttölapset Sunday Rose ja Faith Margaret.