Juominen meni yli? Humalainen mies sammui Norjassa – heräsi Ruotsissa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Humalatila saattaa saada järkevimmänkin ihmisen tekemään yllättäviä asioita. Ihmiset voivat myös tahtomattaankin päätyä odottamattomiin tilanteisiin päihteiden vaikutuksen alaisena. Nyt erään humalaisen miehen kerrotaan sammuneen Norjassa ja heränneen uniltaan Ruotsissa.

Norjalainen mies joutui yllättävään tilanteeseen erään baari-illan jälkeen, kun hän päätti ottaa torkut autossaan. Kaksi naista nimittäin varasti hänen ajoneuvonsa, kun humalainen itse veteli sikeitä kyseisen auton penkillä. Varkaat ajoivat auton Oslosta rajan yli Ruotsiin ja hylkäsivät menopelin Göteborgissa.

Mies koki ehkäpä elämänsä krapulan herätessään vieraassa maassa ilman autoaan. Hän soitti poliisille ja ilmoitti heille varkaustapauksesta. Ystävälliset ruotsalaiset poliisivirkailijat järjestivät miekkoselle yösijan.

Seuraavana päivänä kyseinen mies käveli juna-asemalle, ja bongasikin oman autonsa tieltä. Poliisi otti myös kiinni kulkuneuvon varastaneet naiset. Kuulustelujen jälkeen mies sai itse ajaa oman autonsa takaisin Osloon.

– Olin helvetin onnekas, kommentoi nimeämätön mies Göteborgs-Posten -lehdelle.