Laulajakomistus sekoili kännissä ja petti vaimoaan: ”Mokasin pahasti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantriartisti Jason Aldean nousi vuonna 2005 kotimaassaan Yhdysvalloissa suosituksi, ja sittemmin menestystä on tullut roppakaupalla. Lukuisia hittibiisejä julkaissut Aldean teki taannoin yhteistyötä American Idol -voittaja Kelly Clarksonin kanssa.

Nyt 35-vuotias Jason Aldean on joutunut pettämisskandaalin keskiöön. Perheellinen laulajatähti juhli aiemmin tässä kuussa Sunset Stripissä sijaitsevassa baarissa ystäviensä kanssa. Päihdehuuruinen bile-ilta nousi pian otsikoihin paparazzien ikuistamien salakuvien merkeissä, TMZ-sivusto uutisoi.

Naimisissa oleva Jason Aldean nimittäin nähdään otoksissa suutelemassa julkkiskaunotar Brittany Kerrin kanssa. Kuvissa kantritähti myös syleilee näyttävää blondia ja koskettelee hänen vartaloaan. Aldean kommentoi tapahtunutta Facebookissa ja kertoi katuvansa tekoaan.

– Mokasin pahasti. Join liikaa ja annoin bileiden riistäytyä käsistä. Käyttäydyin epäsoveliaasti baarissa ja nolasin perheeni ja itseni. En ole täydellinen. Anteeksi, että aiheutin pettymyksen, Jason Aldean kirjoitti faneilleen.

Georgiassa syntynyt Jason Aldean meni vuonna 2001 naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Jessica Usseryn kanssa. He ovat olleet yhdessä lukiosta asti. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Keeley ja Kendyl. Aldean julkaisi tänä vuonna Night Train -albuminsa, jonka menestyneimmäksi kappaleeksi on nousstu Take a Little Ride.