Johanna Tukiainen virtsasi asemalaiturille Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella otsikoissa mitä ihmeellisemmissä merkeissä, mutta nyt glamour-julkkis on ikuistettu poikkeuksellisissa puuhissa julkisella paikalla.

Johanna Tukiainen nähtiin nimittäin Tampereen rautatieasemalla nousemassa junaan yhdessä koiransa kanssa. Täysin yllättäen ja muiden ihmisten nähden neitokainen kyykistyi ja virtsasi keskelle asemalaituria. Tyrmistynyt silminnäkijä ikuisti uskomattoman tapauksen kamerallaan. Sittemmin kuva julkaistiin myös verkossa, jossa se on tänään levinnyt nopeasti.

Stara tiedusteli kuvan tapahtumista Johanna Tukiaiselta, joka ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan tapausta. Hänen Julia-siskonsa kuitenkin kiisti kuvan todenperäisyyden jyrkästi. Kyykistelijän henkilöllisyydestä ei ole kuitenkaan epäilystä, sillä verkossa on julkaistu myös saman kuvasarjan muita otoksia, joissa myös Tukiaisen kasvot ovat näkyvissä.