Courtney Binghamin rinta pullahti esiin rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä tyttöystävänsä Denise Richardsin merkeissä. Pariskunnan suhde päättyi taannoin, mutta rocktähti löysi pian rinnalleen uuden kaunottaren.

Nyt rocktähden kaunis tyttöystävä Courtney Bingham ikuistettiin nauttimassa auringosta Kalifornian Venice-rannalla. Neitokainen makoili hiekalla pienissä bikineissä, joiden yläosa ei ollut pysyä Binghamin päällä. Paparazzit nimittäin ikuistivat otoksia, joissa mallikaunottaren rinnat näkyvät paljaina.

Santa Monicassa varttunut Courtney Bingham sai rutkasti julkisuutta, kun hän alkoi seurustella 53-vuotiaan Nikki Sixxin kanssa. Nuori kaunotar aloitti malliuransa 17-vuotiaana Wilhelmina-mallitoimiston listoilla. Vuonna 2006 hän muutti Los Angelesiin töiden perässä. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa mainoskampanjoissa lähinnä uima-asuihin ja alusvaatteisiin pukeutuneena.