Suosikkikoomikko paljasti: ”Olen yrittänyt itsemurhaa neljä kertaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun brittiläisen Pikku Britannia -komediasarjan tähti David Walliams nousi äskettäin otsikoihin omaelämäkertansa merkeissä. Camp David -kirjassa kerrotaan muun muuassa yksityiskohtia näyttelijän masennuksesta ja sydänsuruista.

Nyt 41-vuotias David Walliams on paljastanut yrittäneensä itsemurhaa neljä kertaa. Suosikkikoomikon mukaan hän oli vasta 12-vuotias, kun hän yritti ensimmäisen kerran tehdä itsemurhan hirttämällä itsensä. Walliams oli joutunut rajun kiusaamisen uhriksi partioleirillä. Hän juoksi metsään hirttosilmukka kädessään, mutta itsemurhayritys meni pieleen hänen pituutensa vuoksi.

Lisäksi Walliams teki itsemurhayrityksen 18-vuotiaana vetämällä yliannostuksen kipulääkkeitä. Miehen mukaan hän oli joutunut ihastuksensa torjumaksi, minkä takia hän halusi kuolla. Näyttelijän äiti löysi itsemurhaa yrittäneen poikansa huonossa kunnossa ja vei hänet sairaalaan.

Miehen mukaan hän on myös viiltänyt ranteitaan ja yrittänyt tappaa itsensä hyppäämällä junan alle. Walliams kertoo kirjassaan, että hän on aina ollut itsetuhoinen. Edellisen kerran hän yritti itsemurhaa yhdeksän vuotta sitten, mutta hän ei pystynyt hirttämään itseään.

– Yritin juuri hirttää itseni. Tiesin, etten oikeasti halunnut kuolla. En vain halunnut elää. Aiemmin olin lähellä hypätä junan eteen. Olen todella epätoivoinen, David Walliams kertoo kirjassaan.

David Walliams tunnetaan Suomessa parhaiten huippusuositusta Pikku Britannia -sarjasta, jossa hän esittää sketsejä työparinsa Matt Lucasin kanssa. Absurdista huumoristaan tunnettu sarja on kerännyt maailmalla miljoonittain katsojia. Koomikkopari on myös kiertänyt maailmaa vieden naurettavat hahmonsa muun muassa Amerikan ja Australian live-lavoillle.