Nainen, näin kannat dildosi tyylikkäästi mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vibraattoreista on tullut viime vuosina tuttuja jokanaisen nautintovälineitä, joista ei sen ihmeemmin enää kohista. Äskettäin ilmestyi muun muassa Hysteria-elokuva, joka kertoo kyseisen ilopatukan synnystä 1800-luvun Britanniassa.

Kuva: Etsy

Nyt käsityöihmiset ovat antaneet luovuutensa virrata vapaasti, ja keksineet uuden kätevän näpertelykohteen. Verkossa on levinnyt otoksia naisten kutomista ja ompelemista erilaisista vibraattoreille kehitetyistä kantopusseista. Suloiset pussukat kätkevät värisevän lelun huomaamattomasti sisäänsä, jolloin sitä voi kuljetella mukanaan salavihkaisesti.

Kuva: Etsy

Osa käsitöiden taitajista on myös valmistanut vibraattoreille silmälasikotelon näköisiä koteloita. Niiden pinta on koristeltu vanhojen sarjakuvakirjojen kuvilla. Kotelot eivät varmasti paljasta sisältöään kenellekään, joten kyseessä voi olla tulevaisuuden hittituote. Etsy-verkkokaupassa hinnat liikkuvat 15 dollarin molemmin puolin.