Uusi BB-pari heilutti peittoa – talossa jo ennätysmäärä seksiä

Big Brother · Stara.fi

Kuluvalla Big Brother -tuotantokaudella on harrastettu ennätysmäisen paljon seksiä, sillä aikaisemmilla kausilla näin moni henkilö ei ole päässyt petihommiin. Viime kaudella seksiä ei nähty juuri lainkaan, mutta kuluvalla kaudella on puuhasteltu senkin edestä.

Seksiä ovat harrastaneet talossa Jouko ja Jonna I sekä Tommi ja Sarah. Nyt pariskuntien määrä on kasvanut jälleen, kun Teaa jo pitkään lämmitellyt Markus pääsi viimein tekemään rakkauden tekoja ihastuksensa kanssa. Tea ja Markus heiluttivat nimittäin peittoa keskenään.

– Uskaltaisikohan sitä vähäsen, Markus totesi.

– Edes vähäsen. En mä normaalissa elämässä missään selibaatissa ole. En mä täällä halua hirveästi siitä puhua. Tuntuu vaan niin jotenkin kauheelta, Tea totesi sängyssä.

Tea kertoi luvanneensa vanhemmilleen, ettei hän harrastaisi talossa seksiä. Toisin kuitenkin kävi. Myöhemmin Markus puhkui innosta keskustellessaan tapahtuneesta ulkona Annen kanssa. Mies harmitteli samalla sitä, että oli kauden alussa antanut Tealle yhden nimeämispisteen.