Mustasukkaisuutta BB-talossa: Johannalle viritettiin ansa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen taas hieman mustasukkaisuusdraamaa, kun Joukoon ihastunut Jonna I ryhtyi humalapäissään avautumaan Johannasta. Neitokainen oli selvästi mustasukkainen siitä, että hänen mielestään Johanna oli toistuvasti hakeutunut Joukon seuraan ja ihastunut mieheen.

Lopulta Jouko sai tarpeekseen ja sai ajatuksen lavastaa tilanne, jossa Johanna pääsisi tekemään hänen kanssaan lähempää tuttavuutta, mikäli sellaista haluaisi.

– Jos me lavastetaan sellainen tilanne, että Johanna voi pussata mua niin pussaako? Jouko kysyi.

– No pussaa, Jonna I vastasi.

– Jos mä pussaan sitä, niin pussaako se takaisin? Jouko varmisti.

– Pussaa, Jonna I toisti.

– Katotaan, mie testaan tän homman. Te ootte niin väärässä. Kyllä mie huomaan. En mie oo siitä kiinnostunut, Jouko vakuutti.

– Ai Johannasta? Oothan! Jonna I jatkoi.

– Se on tosi hyvännäköinen. Se on kauniisti sanottuna… Meillä ei ole mitään yhteistä. Se on huolitellut kroppaansa, mutta mä en ikinä vosi olla tollasen ihmisen kanssa, Jouko vakuutti.

– Älä läpätä, Jonna I intti edelleen.

– Onko se tullut koskaan mun viereen ja onko se koskaan yrittänyt pussata mua. Se ei tuu mun viereen eikä se tuu jutteleen mulle. Mä meen sen kanssa jutteleen, mutta se ei tuu koskaan mun luokse jutteleen. Minusta se on herttainen tyttö ja haluan olla kaikkien kanssa ystävä. Kuka vaan teistä voi tulla mun syliin, Jouko totesi ja poistui sisälle.

Sisällä Jouko meni istumaan Johannan viereen ja halasi tätä pitkään. Hän antoi myös hellän suudelman Johannan suulle, mutta vaaleaverikkö ei näyttänyt juuri vastaavan suudelmaan. Lavastetun tilanteen perusteella Jouko näytti olevan oikeassa Johannan sunteen.