Justin Bieberin äiti pokasi komean televisiotähden? Katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on tehnyt menestyksensä myötä perheenjäsenistään julkisuuden henkilöitä. Hänen 36-vuotias yksinhuoltajaäitinsä Pattie Mallette julkaisi hiljattain omaelämäkertansa Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom.

Nyt sinkkuna elävän Pattie Malletten huhutaan deittailevan 41-vuotiaan televisiotähti Chris Harrisonin kanssa. Väitetyn pariskunnan kerrotaan tavanneen toisensa juontaja Ryan Seacrestin järjestämän tapaamisen merkeissä. Mallette julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa iloisena Unelmien poikamies -realitysarjasta tutun Harrisonin vierellä.

– Vietin ihanan illan Chris Harrisonin kanssa. Kiitos Ryan Seacrestille asian järjestämisestä, Pattie Mallette kirjoitti verkossa.

Kuva: Twitter

Chris Harrison erosi aiemmin tänä vuonna Gwen-vaimostaan 18 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksi lasta, Joshua-poika ja tytär Taylor. Mallette kertoi äskettäin, ettei hän halunnut seurustella kenenkään kanssa ennen kuin hänen poikansa täytti 18 vuotta. Äiti halusi nimittäin keskittyä täysillä lapsensa uraan.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen muun muuassa poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko. Mallette on paljastanut Bieberin isän pettäneen häntä lastenhoitajan kanssa.