Vadelmarasiasta löytyi järkyttävä yllätys – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina maailmalla on tullut ilmi tapauksia, joissa elintarvikkeista on löytynyt järkyttäviä yllätyksiä. Esimerkiksi taannoin erään brittinaisen ostaman kolmioleivän sisältä löytyi käytetty tekokynsi. Nyt eräs mies on julkaissut kuvan marjarasiasta, jonka sisältö järkytti hänet.

Miehen mukaan hän oli ostanut paketillisen vadelmia, jotka oli kuljetettu Kanadaan Kaliforniasta. Marjarasian avatessaan hänen suunsa loksahti auki. Marjojen seassa nimittäin luikerteli myrkyllinen skorpioni. Ostaja haluaakin nyt varoittaa muita siitä, että kannattaa aina tarkastaa pakattujen elintarvikkeiden sisältö ennen syömistä.

– Avasin vadelmarasian ja löysin sieltä myrkyllisen skorpionin. Syömme jatkuvasti pakattuja ruokia, joten katsokaa aina tarkkaan, mitä pistätte poskeenne, mies kirjoitti MyFitnessPal-sivustolla.