Seksikkään popparin neuvoja olisi kannattanut kuunnella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Nyt 29-vuotias popkaunotar on kertonut hänen poikaystävänsä Tre Hollowayn kovapäisyyden johtaneen miehen loukkaantumiseen. Polveensa vamman saanut tanssijamies joutui jo aiemmin vetäytymään Cheryl Colen A Million Lights Tour -kiertueen aloituskeikalta heikon kuntonsa vuoksi. Se ei kuitenkaan estänyt miekkosta innostumasta trampoliinihypyistä.

– Hänen oli pakko riehua trampoliinilla. Sanoin, ettei hänen kannattaisi hyppiä sillä. Hän oppii vielä kuuntelemaan minua, kertoi Cheryl Cole The Sun -lehdelle.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.