Nicole Coco Austinin rohkeassa paidassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Muhkeista muodoistaan tunnettu 33-vuotias räppärin vaimo sai äskettäin mahtavan työtilaisuuden, sillä hän tähdittää pian omaa Peepshow-burleskiesitystä Las Vegasissa. Nyt kurvitar julkaisi Twitter-blogissaan rintavan otoksen, joka lähentelee rivouden rajoja. Neidon läpinäkyvä paita paljastaa nimittäin täydellisesti sisältönsä. Paidan rintamuksessa lukeekin osuvasti ”juicy”, joka tarkoittaa mehukasta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.