Nicole Kidman erostaan Tom Cruisesta: ”Menin naimisiin liian aikaisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijäkaunotar Nicole Kidman tunnettiin pitkään lähinnä Tom Cruisen vaimona, mutta tähtien eron jälkeen hänen uransa on lähtenyt 2000-luvulla varsinaiseen nousukiitoon.

Jo uusissa naimisissa olevan neidon läpimurtoelokuva oli Moulin Rouge! -musikaali, minkä jälkeen hän on tähdittänyt useita menestyselokuvia. Nyt 45-vuotias näyttelijätär on paljastanut kärsineensä depressiosta erottuaan entisestä miehestään Tom Cruisesta. Neitokainen meni naimisiin skientologina tunnetun tähden kanssa vain 23-vuotiaana, ja syyttääkin nuorta avioitumisikäänsä masennukseen ajautumisesta.

– Menin naimisiin todella nopeasti ja liian aikaisin. En kadu mitään, koska sain Bellan ja Connorin, ja minulla oli upea avioliitto hyvin pitkän aikaa. Kun se ei toiminut, minun piti mennä syvälle ja löytää tieni masennuksen läpi, kertoi Nicole Kidman Who-lehdelle.

Kaunotar kertoo, ettei kadu päivääkään avioliitostaan toimintatähden kanssa, koska näkee liiton toimineen kasvuprosessina. Punahiuksinen tähti on nyt naimisissa kantritähti Keith Urbanin kanssa, jonka kanssa neidolla on kaksi tytärtä. Näyttelijätär on ikionnellinen lapsistaan, sillä hän luuli pitkään olevansa kyvytön tuottamaan jälkikasvua.

Australiassa asuva Nicole Kidman tunnetaan lukuisista elokuvistaan kuten Moulin Rouge!, Batman Forever, Dead Calm, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäuransa lisäksi hänet muistetaan avioliitostaan leffatähti Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on kaksi adoptiolasta, Isabella ja Conor. Nykyään kaunotar on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa, ja heillä on tyttölapset Sunday Rose ja Faith Margaret.