Huikea hotelliuutuus Ruotsissa – tästä ei maisema parane

Matkailu · Stara.fi

Tavallisesta poikkeavien design- ja boutique-hotellien määrä on kasvanut viime vuosina maailmalla nopeasti, ja osa näistä erottuu joukosta selvästi. Hotellihuoneita löytyy esimerkiksi lumilinnoista, 10 metrin syvyydestä veden alta ja entisistä lentokoneista. Monet niistä sijaitsevat naapurimaassa Ruotsissa.

Myös tuorein tulokas löytyy Ruotsista, sillä Treehouse-hotellin viisi huonetta sijaitsevan ”keskellä ei mitään” noin 50 kilometriä Luulajasta luoteeseen. Kaikki huoneet on rakennettu puuhun, ja niistä on huikaisevat näköalat ympäröivään luontoon. Huoneiden nimet kertovat niiden tyylin; Linnunpesä, Hytti, Peilikuutio, UFO ja Sininen kartio.

Hotelli järjestää asiakkailleen heidän niin halutessaan myös esimerkiksi moottorikelkkasafareita, tutustumisen saamelaiseen kulttuuriin, rekiajeluita ja pilkkimistä sekä saunomista puusaunassa. Lisäksi hotelliin pääsee lisämaksusta esimerkiksi helikopterilla. Hotelli lupaa antaa tarjouksen myös yksityiskoneesta. Erikoinen hotelli on huomattu jo kansainvälisessä lehdistössäkin ja esimerkiksi Vanity Fair -lehti on kertonut siitä.