Gemma Atkinsonin muhkeat bikinimuodot huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on viime aikoina nähty monia kertoja varsin rohkeissa kuvissa. 27-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off-sarjassa.

Airborne ja How to Stop Being Loser -elokuvissakin nähty kaunotar on lomaillut viime aikoina Karibialla. Poikaystävänsä Liam Richardsin kanssa rannalla rentoutunut neitokainen verhosi timmit kurvinsa mustaan uima-asuun. Tähti vapautti myös estottomasti bikiniensä olkaimet, jolloin hänen rintansa pääsivät paparazzien huomion keskiöön.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.