Näyttelijäkaunottaren seksipaljastus: ”Menetin neitsyyteni luuserille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Mena Suvari on nähty erittäin harvoin minkäänlaisissa otsikoissa, vaikka hänellä on takanaan jo muutamia nimekkäitäkin rooleja Hollywood-elokuvissa. Näyttelemisen lisäksi hän on toiminut myös muotisuunnittelijana, mallina ja tiedottajana.

Nyt Mena Suvari on kertonut ensimmäisestä seksikokemuksestaan uusimmassa haastattelussaan. Neitokainen paljasti The Sun -lehdelle menettäneensä neitsyytensä 15-vuotiaana luuserille. Näyttelijätär ei pidä ensimmäistä aktiaan ihmeellisenä, ja kertoikin olleensa tyytyväinen löytäessään tuon jälkeen hyvän poikaystävän.

– Olin 16-vuotias ja yhtäkkiä asioita alkoi tapahtumaan. Minulla oli muutama osa elokuvissa ja yritin pitää opinnoistani kiinni lukiossa. Sain myös hyvän poikaystävän, joka nosti itsetuntoani. Vuosi sitä ennen olin menettänyt neitsyyteni todelliselle luuserille, ja se oli huono kokemus, kertoi Mena Suvari haastattelussa.

Neidon teinivuodet eivät olleet parhaimmasta päästä, sillä hän joutui myös kiusaajien huomion kohteeksi. Mena jätti kiusaamisen vuoksi menemättä muun muassa koulunsa prom-tanssiaisiin. Hän kertoi kestäneensä vaikeat vuodet äitinsä rohkaisemisen ansiosta.

33-vuotias Mena Suvari on urallaan näytellyt kymmenissä elokuvissa vuodesta 1997 saakka. Hän teki läpimurtonsa American Pie -leffassa vuonna 1999, mutta on sittemmin joutunut tyytymään lähinnä b-luokan sivurooleihin. Hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Sonny, Domino, Factory Girl ja Caffeine. Robert Brinkmannin kanssa vuosina 2000 – 2005 naimisissa ollut Suvari avioitui kesäkuussa 2010 italialais-kanadalaisen konserttijärjestäjä Simone Sestiton kanssa, jonka kanssa hän erosi lopullisesti tänä vuonna.