Nicole Coco Austin strippaa rahasta Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Nyt kurvikas blondi on saanut uuden työtarjouksen, jossa hän voi jatkaa tutuksi tulleella vähäpukeisella linjallaan. Neitokainen tähdittää pian omaa show’ta Las Vegasissa. Coco pääsi strippausta sisältävän Peepshow-esityksen päärooliin ensimmäistä lastaan odottavan Holly Madisonin tilalle, uutisoi Us Weekly -lehti.

– Otan Holly Madisonin paikan Vegasin seksikkäimmässä show’ssa. Aloitan esiintymiset joulukuussa. Nyt voitte nähdä minut lähietäisyydeltä ja pääsen tapaamaan fanejani, kirjoitti Coco Twitter-blogiinsa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.