Chris Brownin rakkauselämä sekaisin – haki apua realitytähdeltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, koska hänen uskotaan olevan edelleen rakastunut entiseen kultaansa Rihannaan.

Mies tunnusti vastikään rakastavansa molempia naisia Twitter-blogissaan julkaisemallaan ”kännivideolla”. Nyt 23-vuotias Chris Brown on kääntynyt rakkausongelmissaan ystävän puoleen. Mob Wives -realitysarjan tähti Drita D’Avanzo on viime päivinä toiminut räppärin henkisenä tukena.

– Emme juttele joka päivä. Minäkin olen ollut vaikeissa suhteissa, kommentoi Drita D’Avanzo lyhyesti asiaa New York Post -lehdelle.

Räppärin kerrotaan hakeneen apua neitokaiselta sekavaan tilanteeseensa. D’Avanzo ei ole myöntänyt medialle mitään, vaan kertoi heidän olevan ystäviä. Kaksikko tapasi toisensa newyorkilaisella W.I.P -yökerholla samana iltana, kun Brown joutui surullisen kuuluisaan kahakkaan Draken kanssa.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.