Simpsoneiden uusi kausi alkaa – Angry Birds mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin suosituimpiin ohjelmiin kuuluva Simpsonit jatkuu marraskuussa 23. tuotantokauden jaksoin. Kauden kaikki uudet jaksot ehditään nähdä syksyn 2012 aikana, joten samalla esitetään myös Simpsonit-historian 500. jakso.

Tuotantokaudella on Suomi-viittauksia ennätykselliset kolme kappaletta, ja ne kaikki liittyvät suosittuun Angry Birds -peliin. Angry Birds on esillä jaksoissa viisi, 11 ja 17. Angry Birds tosin muuntuu esimerkiksi muotoon Angry Nerds ja Angry Burns.

Ensimmäisessä jaksossa mukana vierailijana ovat Kiefer Sutherland ja Top Chef -tuomari Tom Collichio. Muita vieraita kauden edetessä ovat esimerkiksi Gordon Ramsay, Jane Lynch, Joan Rivers, Andy Garcia, Julian Assange ja Kelsey Grammer. Lady Gaga vierailee viimeisessä jaksossa, jossa kuullaan myös Poker Face -kappale Homerin esittämänä.