Tamara Ecclestone muodokkaana juhlissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa.

Äskettäin Tamara erosi poikaystävästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen. 28-vuotias kaunotar on nyt ikuistettu Lontoossa uusimpiin paparazziotoksiin. Kuvat tuovat esille Tamaran parhaimmat avut. Seurapiirineito oli nimittäin pukenut ylleen mustan, tiukkaakin tiukemman mekon, jonka avonainen kaula-aukko toi esille hänen uhkeat rintansa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.