4D-ultraäänikuva paljasti pienokaisen rivon eleen: ”Tuhma poika”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lasta odottavat pariskunnat saavat ihastella äidin vatsassa kasvavaa pienokaistaan ultraäänikuvilla. Verkossa on julkaistu otoksia, joissa nähdään sikiöitä esimerkiksi hauskoissa asennoissa. Nyt erään vauvan ultraäänikuva naurattaa verkossa.

Raskaana oleva 31-vuotias Abigail Appleton varasi äskettäin ajan 4D-ultraääneen sikiökuvaa varten. Odottava äiti ja hänen Mark-miehensä iloitsivat, kun he saivat hieman tavallista poikkeavan kuvan pienokaisestaan.

Kuva: Jonathan Reilly

Verkossa julkaistussa kuvassa nimittäin nähdään, kuinka pariskunnan William-vauva pitää kahta sormea pystyssä. Rivoa käsimerkkiä näyttävä sikiö on äidin mukaan ”tuhma poika”. Nainen kertoi poikavauvan potkivan häntä jatkuvasti.

– Minulla on ollut koko ajan sellainen tunne, että William on tuhma poika. Uskon, että hänestä tulee melkoinen lapsi. Hän potkii minua jatkuvasti, Abigail Appleton kertoi The Sun -lehdelle.