Monimiljonääri etsii vaimoa netistä – treffeillä jo 250 naisen kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Internetin merkitys parinmuodostuksessa on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi, kun yhä useampi suhde alkaa esimerkiksi deittisivustoilta tai sosiaalisessa mediassa. Nyt eräs amerikkalainen monimiljonääri on avautunut epäonnisesta rakkauselämästään julkisuudessa.

New Yorkin Long Islandilta kotoisin oleva Larry Greenfield on tienannut huikean omaisuuden kauppa-alalla. Raha ei kuitenkaan tuo onnea, sillä hän on etsinyt ”sitä oikeaa” jo 12 vuoden ajan. Kahisevassa kylpevä mies on kokeillut kuutta eri deittisivustoa täydellisen vaimoehdokkaan etsimisessä. Hän on tuhlannut sivustojen käyttöön jo 65.000 dollaria, eli 52.000 euroa.

Larry Greenfieldin mukaan nettideittailu ei ole tuottanut tulosta, vaikka hän on käynyt treffeillä 250 naisen kanssa. Naimakauppojen välittäjien mukaan eläkkeellä oleva 47-vuotias mies ei löydä tyttöystävää, koska hänellä on niin tiukat kriteerit. Greenfield nimittäin haluaa naisen, joka on kaunis, fiksu, juutalainen, huumorintajuinen ja newyorkilainen.

– New York on vaikea paikka minunlaiselleni miehelle. Luulin löytäväni naisen. Vaihtaisin menestyneen urani valkoiseen aitaan, kahteen lapseen ja koiraan. Voisin tehdä työtä eläkeikään asti 50.000 dollarin vuosipalkalla rakkauden vuoksi, Greenfield kertoi New York Post -lehdelle.

Deittisivustojen asiantuntijoiden mukaan miehen tulee luopua tiukoista kriteereistään, jotta hän löytää rakkauden. Mies ei voi löytää unelmiensa naista rahojensa avulla. Greenfieldin mukaan täydellisen vaimon ja elämänkumppanin etsiminen on tällä hetkellä hänen päivätyönsä.