James Bond -tähti harmittelee: Ei enää julkista juopottelua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Näyttelijälle nimittäin tarjottiin äskettäin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

Menestys on kasvattanut samalla myös 44-vuotiaan miestähden vastuuntuntoa. Hän ei nimittäin enää lähtisi viettämään juopunutta baari-iltaa, koska haluaa antaa itsestään hyvän kuvan julkisuudessa. Craig haluaakin pitää yllä tyylikästä ja sivistynyttä kuvaa, joka tulee James Bondin osasta.

– Et voi elää enää normaalia elämää. Jos olet juonut baarissa tai lähtenyt alastonuinnille rannalle siitä tulee julkista tietoa. Minun pitää olla tuollaisen yläpuolella, kommentoi Daniel Craig Vanity Fair -lehdelle.

Mies harmittelee kohtaloaan, koska kertoo todellisuudessa pitävänsä baareista. Hän tunnustaa saavansa usein haastattelutilanteissa Martineja aikaisin aamupäivällä. Craig ei kuitenkaan koskaan ota niitä vastaan, koska tuollainen toiminta veisi hänet heti otsikoihin ”juoppona”.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.