Mies ryösti seksikaupan – saalis tuli tarpeeseen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on jäänyt viime kuukausien aikana kiinni lukuisia varkaita, jotka ovat anastaneet tavaraa seksikaupoista. Esimerkiksi taannoin Iowassa asuva huppupäinen mies ryösti paikallisen seksikaupan saadakseen pumpattavan barbaran.

Nyt Yhdysvaltojen Dallasissa on sattunut hieman samantyyppinen seksikauppaan kohdistunut rikos. Poliisit etsivät parhaillaan ryöstäjää, joka uhkasi Zone d’Erotica -erotiikkaliikkeen myyjää veitsellä anastaakseen rahaa ja tavaraa. Ryöstäjä sai saaliikseen 250 dollaria, eli noin 200 euroa, käteistä. Lisäksi hän vei mukanaan 150 dollarin, eli 120 euron, arvoisen penispumpun. The Smoking Gun -sivuston mukaan ryöstö tapahtui sunnuntaiaamuna noin kello viiden aikaan.

Penispumpun avulla miehet voivat suurentaa penistään ja parantaa sekä vilkastuttaa sukuelimensä verisuonien kiertoa. Alipaineella toimivan penispumpun käyttö voi pidentää erektioaikaa, herkkyyttä ja seksikestävyyttä. Se turvottaa penistä hetkellisesti, mutta ei vaikuta sukukalleuden pituuteen tai kasvuun.