Beyonce hemmottelee tyttärensä piloille: Todelliset ökykengät jalkaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Nyt äitiydestä nauttiva Beyonce ja ja onnellinen isä Jay-Z ovat teettäneet esikoistyttärelleen upeat tennarit. Kahdeksan kuukauden ikäinen tyttövauva pitää nimittäin jaloissaan erikoisvalmisteisia kenkiä, jotka on koristeltu arvokkailla Swarovskin kristalleilla.

Kuva: Splash

Ruthie Davis -nimisen kenkäsuunnittelijan luomien tennareiden arvo on yli 800 dollaria, eli noin 650 euroa. Kenkäsuunnittelija julkaisi äskettäin Instagram-palvelussa otoksen, jossa hän esittelee näyttävää tuotostaan.

– Katsokaa vauvakenkiäni, jotka tein Beyoncen ja Jay-Z:n tyttärelle Blue Ivylle. Suloiset, eikö vain? Ruthie Davis kirjoitti Facebook-sivullaan.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.