Hulvaton koirakuva leviää verkossa: ”Kuin kaksi marjaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia eläinaiheisia videoita ja valokuvia. Silloin tällöin massan joukosta nostetaan pinnalle esimerkiksi hauskimpia otoksia, joissa lemmikkieläimet poseeraavat hauskoissa asennoissa tai erikoisissa paikoissa.

Nyt verkossa leviää parhaillaan eräästä vaaleanruskeasta koirasta ikuistettu valokuva. Otoksessa nähdään, kuinka nappisilmäinen karvaturri istuu huoneen nurkassa erikoisessa asennossa. Koira istuu takamuksensa päällä ja eläimen tassut törröttävät eteenpäin.

Kuva: Imgur

Kuvan hulvaton yksityiskohta löytyy koiran yläpuolella olevasta seinätaulusta. Lemmikkikoiran asento on nimittäin täysin samanlainen kuin maalauksen koirahahmolla. Lisäksi piski muistuttaa hyvin paljon taulussa olevaa nelijalkaista.