Poptähden outo hehkutus: ”Fanit kusevat alleen seksikkäällä tavalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Useammallakin hitillä musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hän nimittäin julkaisee usein verkossa rohkeita kuvia, joista eräässä hän esimerkiksi virtsasi kadulle.

25-vuotias poppari on työstänyt viime aikoina uutta Warrior-albumiaan. Nyt neitokainen on avautunut kyseisestä levystä, ja sanookin sen olevan mahtava kokemus faneille. Hän uskoo fanien jopa pissaavan housuihinsa innostuksensa vuoksi.

– Fanini tanssivat niin kovaa, että he kusevat alleen. Seksikkäällä tavalla, vinkkaa Ke$ha Us Weekly -sivustolle.

Uudella albumilla popkaunotar esittelee karskimman puolensa. Hänen lempikappaleensa uudelta levyltä on Supernatural, joka kertoo aaveen kanssa tapahtuneesta seksiaktista. Kyseinen kappale perustuu tähden mukaan aitoon tosielämän kokemukseen.

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.