Katsoja meni liian pitkälle – wrestling-tähti hakkasi katsomossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Showpainia pidetään stereotyyppisesti amerikkalaisena lajina. Ennaltakirjoitetuissa otteluissa nähdään muun muassa seksikkäitä naiskaunottaria minimekoissa ja näyttäviä painiheittoja. Nyt videolle on ikuistettu erään showpaini-ottelun jälkitohinoissa tapahtunut käsirysy.

Kalifornian Sacramentossa järjestettiin aiemmin tällä viikolla Monday Night Raw -painiottelu. Showpaini-mestari CM Punk kruunattiin voittajaksi ja vähäpukeinen lihaskimppu juhlisti voittopalkintoaan yleisön seassa. Fanit huusivat ja huitoivat innokkaasti, kun painija juoksi ihailijoiden joukkoon portaita pitkin.

Juhlinta sai kuitenkin ikävän käänteen, kun showpainijan takana seisseen miesfanin käsi asui vahingossa CM Punkiin takaraivoon. Painija raivostui osumasta ja löi nopeasti katsojaa kasvoihin. Yksi isku ei kuitenkaan aggressiiviselle miehelle riittänyt, sillä CM Punk löi viatonta fania kasvoihin vielä toistamiseen.