Nuori popkaunotar vilautti reittä lehden kannessa – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

17-vuotiaana kuuluisuuteen noussut Taylor Swift on nyt ikuistettu Rolling Stone -lehden kansikuvaan. Otoksessa kantrineitokainen poseeraa minishortseihin ja t-paitaan verhoutuneena. Kaunottaren harteilla on sporttinen miesten takki. 22-vuotias tähti ei pelkää vilauttaa hieman reittä, sillä kuva antaakin katsauksen hänen jalkoihinsa.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi äskettäin albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Muita albumin kappaleita ovat muun muassa Begin Again, Red ja I Knew You Were Trouble. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.