Khloe Kardashianin asuvalinta ihmetyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Viime viikolla Khloe Kardashian puhui avoimesti ulkonäköpaineistaan ja kertoi opettajiensa haukkuneen häntä koulussa rumaksi. Nyt hänet on kuvattu Miamissa asussa, joka olisi sopinut paremmin maksullisten naisten kadulle tai vastaavasti yökerhon nurkkapöytään. Kurveja nuollut minimekko ei välttämättä ollut tyylikkäin valinta iltapäivän shoppailuun.

28-vuotias Khloe Kardashian laihdutti taannoin peräti yhdeksän kiloa 20 päivässä. Neitokainen oli epävarma vartalostaan ja päätti aloittaa laihdutuskuurin kiinteyttääkseen kroppaansa. Suorasanainen Khloe on yksi Kardashianien perheen suosituimmista jäsenistä, sillä häntä pidetään realityperheen ”aidoimpana” sisaruksena.

Koripallotähti Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe Kardashian sai taannoin oman radio-ohjelmansa. Realitykaunotar viihdytti kuulijoita The Mix Up with Khloe Kardashian Odom -ohjelman parissa Dallas station MIX -radiokanavalla. Neitokaisen kerrotaan parhaillaan haaveilevan perheen perustamisesta, sillä hän yrittää saada lapsen hedelmöityshoitojen avulla.