NASA yllätti – huikea näky kuvattiin Los Angelesin kaduilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset seurasivat taannoin, kun Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA lähetti pitkään palvelleen avaruussukkulansa viimeistä kertaa avaruuteen ja sai sen sieltä myös ehjänä takaisin. Sittemmin hyvin palvelleita avaruussukkuloita on kuljetettu museoihin ympäri Yhdysvaltoja.

Nyt NASA on tempaissut näyttävästi Los Angelesissa, jossa se teki Endeavor-sukkulallaan vielä kunniakierroksen suurkaupungin kaduilla matkalla viimeiseen sijoituspaikkaansa.

Pari kuukautta sitten NASA lennätti avaruussukkula Enterprisen viimeiselle lennolleen tukikohdastaan Washington DC:ssä sijaitsevaan avaruusmuseoon, jonne sukkula asetetaan näytille. Samalla NASA järjesti myös PR-mielessä tempauksen, joka kiinnitti miljoonat silmäparit taivaalle. Enterprise sai nimittäin kunnian lentää Boeing 747 -kuljetuskoneensa selässä näyttävästi New Yorkin miljoonakaupungin yli.