Mikä moka! Kuvernööri ohjasi soittajat vahingossa seksipuhelimeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tapahtuu ihmisille päivittäin noloja mokia, mutta kovin harva päätyy niistä julkiseen tietoon. Julkista työtä tekevillä henkilöillä tämä riski on luonnollisesti suurempi. Nyt Floridan kuvernöörin Rick Scottin kerrotaan mokanneen tragikoomisella tavalla.

Miehen auttamisen halu vei hänet ongelmiin. Scott luuli antaneensa aivokalvon tulehduksesta tietoa etsiville ihmisille puhelinnumeron lääkärilinjalle. Kuvernööri olikin vahingossa lukenut heille ääneen seksilinjan puhelinnumeron.

Totuus selvisi ihmisille, kun he soittivat kyseiseen numeroon ja kuulivat sieltä tulevan seksikkään tervehdyksen, uutisoi Female First -sivusto.

– Hei pojat! Kiitos kun soititte vuosipäivänäni, tervehti naisääni heitä puhelimessa.

Kaiken lisäksi amerikkalainen radiokanava WUSF julkaisi numeron nettisivustollaan, kunnes hekin tajusivat virheen. Heidän mukaansa aktiivinen lukija oli huomannut verkkosivuilla käydessään, että kyseinen numero yhdisti aikuisviihdelinjalle. Radiokanava luonnollisesti korjasi nopeasti nolon erheen.