Poliisi: Tyttären verinen tamponi aiheutti poliisioperation

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein puuttumaan pariskuntien tai perheenjäsenten välisiin rajuihin riitatilanteisiin, jotka ovat voineet saada alkunsa täysin mitättömästä asiasta. Nyt eräs Yhdysvaltojen Texasissa asuva nainen on pidätetty, koska hän uhkasi äitiään veitsellä riidan aikana.

Sandra Mays -niminen perheenäiti torui 35-vuotiasta tytärtään, koska hän oli jättänyt verisen tamponin kylpyhuoneen pöytätasolle. Kuukautistensa aikana tamponeja käyttänyt tytär raivostui äitinsä huomautuksista ja kaksikko ajautui kiivaaseen riitaan. Sanaharkka yltyi niin rajuksi, että 52-vuotias Mays joutui pakenemaan ”menkkahirmuista” tytärtään kylpyhuoneeseen.

Verisestä tamponista alkaneen riidan aikana tytär nappasi käteensä veitsen ja uhkasi sillä äitiään. Poliisit pidättivät uhkaavasti käyttäytyneen naisen Dallasissa sijaitsevasta talosta. The Smoking Gun -sivuston mukaan tytär on joutunut aiemminkin tekemisiin poliisien kanssa pahoinpitelystä syytettynä.