Britney Spears rohkeassa asussa – yritti olla kuin Lady Gaga?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti äskettäin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

Kuva: Splash

Neitokainen on onnistunut vuosien mittaan tienaamaan mittavan omaisuuden myös omalla nimikkohajuvedellään. Nyt Britney Spears poseerasi uuden Fantasy Twist -hajuveden mainoskuvissa. Vähäpukeinen poppariprinsessa esitteli otoksissa muotojaan vanhaan peruukkityyliinsä tukeutuen. Laulajattaren ”rappiovuosina” tähti nähtiin usein peruukkipäisenä julkisuudessa.

Kuva: Splash

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.