X Factor -tuomari haistatteli Simon Cowellille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin hän on onnistunut luomaan menestyneen soolouran. Viihdemoguli Simon Cowell antoi neitokaiselle taannoin näyttävät potkut Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaristosta.

Nyt 29-vuotias Cheryl Cole paljasti olleensa raivoissaan, kun hän sai tietää Simon Cowellin antaneen hänelle lähtöpassit X Factorista. Popkaunottaren mukaan hän nimittäin loukkaantui syvästi, koska Cowell ei kertonut hänelle potkuista ”päin naamaa”. Mies nimittäin käski X Factor -ohjelman tuottajaa Richard Hollowayta kertomaan ikävät uutiset laulajattarelle.

Simon Cowellin tiedetään pettyneen Cheryl Colen tuomarityöhön, koska neitokainen ei antautunut rooliinsa täysillä. Lisäksi televisiotähti kritisoi kaunottaren ulkonäköä ja vaatetyyliä ohjelman kuvauksissa. Cowell ei muun muassa pitänyt laulajattaren tuuheista hiuksista ja värikkäistä asuvalinnoista. Cole lähettikin pian tiedon saatuaan kirosanoilla varustetun vihaisen tekstiviestin viihdemogulille.

– Pelkurilla ei ollut pokkaa kertoa minulle potkuista. Kirjoitin hänelle pisimmän tekstarin ikinä. Haista v**tu, v**tuun Britannian Talent-ohjelma, v**tuun oranssit ja lilat vaatteet. V**tuun isot hiukseni. V**ttuun X Factor. Haistakaa kaikki v**tu, Cheryl Cole kertoo elämäkerrassaan Cheryl: My Story.

Popkaunottaren ja Simon Cowellin välit tulehtuivat useiksi viikoiksi potkujen jälkeen. Cheryl Cole suostui puhumaan viihdemogulin aknssa vasta kuukausia myöhemmin. Televisiojehun kerrotaan katuneen sitä, että hän antoi potkut ystävälleen. Cowellin mukaan potkujen antaminen oli hänen elämänsä pahin virhe.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.