Julkkikaunottaren biletyskuvat nettiin – toppi korosti uhkeita muotoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen realitykaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on ylittänyt usein uutiskynnyksen vähäpukeisilla poseerauksillaan.

The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti on tullut tunnetuksi paljastavista Twitter-kuvistaan. Neito tee nytkään poikkeusta biletyskuvissa, joissa hän esiintyy The Circle -privaattiklubilla Englannin Manchesterissa. Kuvissa Lauren nähdään esimerkiksi rohkeassa topissa ja puhtaltamassa savua ystävättärensä kasvoille.

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Kumpikaan osapuoli ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa sen olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.