Nainen juoksi maratonin viimeisillään raskaana – synnytti heti lapsen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan aika ajoin tarinoita erikoisista synnytyksistä, jotka eivät ole menneet perinteisimmän kaavan mukaisesti. Nyt erään amerikkalaisen naisen kerrotaan synnyttäneen maratonjuoksun jälkeen.

27-vuotias Amber Miller hämmästytti monia chicagolaisia juoksemalla kokonaisen 42 kilometrin mittaisen maratonin ison vauvamahan kanssa. Neitokainen oli ilmoittautunut kyseiseen juoksuun ennen kuin tiesi olevansa raskaana, ja suunnitteli etenevänsä rauhallisesti omaan tahtiinsa. Nainen pääsi kuitenkin lenkkeilyn makuun ja juoksi omaksi hämmästyksekseen koko maratonmatkan.

Luonto otti Milleristä vallan juoksu-urakan jälkeen ja hänen synnytyksensä käynnistyi vain muutama tunti maratonin jälkeen. ABC News -kanavan mukaan hän synnytti sairaalassa terveen tyttären. Kahden lapsen äiti on tottunut rankkoihin suorituksiin odotusaikana, sillä hän on juossut yhteensä kolme maratonia raskauksiensa aikana.