Täydellinen yllätys: Komediatähti erosi 41-vuoden avioliiton jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja ja tuottaja Danny DeVito tunnetaan lukuisista televisio- ja elokuvarooleistaan. Hänen tuoreimpiin töihinsä lukeutuu muun muassa The Lorax -animaatioelokuvan äänirooli. Elokuvauransa lisäksi mies on kokeillut siipiään ravintoloitsijana.

Nyt 67-vuotias Danny DeVito ja hänen 64-vuotias vaimonsa Rhea Perlman ovat järkyttäneet miehen faneja. Pariskunta nimittäin ilmoitti äskettäin TMZ-viihdesivustolle eroavansa 30 vuoden avioliiton jälkeen. He menivät naimisiin vuonna 1982 ja heillä on kolme lasta, Lucy, Grace ja Jacob.

Danny DeVito ja näyttelijätär Rhea Perlman tapasivat toisensa vuonna 1971 teatteriesityksessä. He nauttivat yhteisestä elämästä jopa 41 vuoden ajan ennen kuin suhde päättyi eroon. Pariskunta muutti aikoinaan yhteen kahden viikon seurustelun jälkeen. Perhe asui pitkään Kalifornian Beverly Hillsissä. Hercules-elokuvan ääniroolinkin tehnyt DeVito sai viime vuonna oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle.