Kadulla virtsannut poptähti kuumassa kuvassa – minne jäivät housut?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Useammallakin hitillä musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hän nimittäin julkaisee usein verkossa rohkeita kuvia, joista eräässä hän esimerkiksi virtsasi kadulle.

25-vuotias poppari kertoi äskettäin saaneensa seksikokemuksen aaveen kanssa. Nyt neitokainen nähdään koristamassa Billboard-lehden kantta. Valkoiseen sifonkiasuun verhoutunut popkaunotar unohti pukeutumisestaan kuitenkin jotain olennaista, nimittäin housut. Kuva paljastaakin kiitettävän kaistaleen neitokaisen reittä.

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.