James Bond -tähti Daniel Craig: ”Alastonkohtaukset vaikeampia iän myötä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuoreimmissa James Bond -elokuvissa päätähtenä nähty Daniel Craig on tekemässä Bond-historiaa, sillä hänestä on tulossa pisimpään salaista agenttia valkokankaalla näytellyt tähti. Näyttelijälle nimittäin tarjottiin äskettäin miljoonasopimusta useista tulevista Bond-elokuvista.

44-vuotias miestähti tullaan pian näkemään uudessa Skyfall-elokuvassa seksikkäissä alastonkohtauksissa Bond-tyttöjen kanssa. 007-komistus kertoo nyt nauttivansa eroottisten kohtausten tekemisestä, vaikka uskookin nakuilusta tulevan vanhemmiten yhä vaikeampaa.

– Siitä tulee vaikeampaa ja vaikeampaa, kun tulen vanhemmaksi. Elokuvassa on tarpeeksi seksikkyyttä jo tyttöjen ansiosta – ja toivottavasti minunkin. Mutta se on ehkä vähän huvittavaakin, kertoo Daniel Craig Short List -sivustolle.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Supertähti kuvaa parhaillaan Sam Mendesin ohjaamaa uutta James Bond -elokuvaa Skyfall.