Erikoistarjous: ”Osta kihlasormus, saat kaupan päälle kiväärin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haulikkohäät-termillä on perinteisesti tarkoitettu pakotettua avioliittoa esimerkiksi ei-toivotun raskauden seurauksena, mutta nyt koruseppä Yhdysvaltain Iowassa on antanut sanalle aivan uuden merkityksen.

Telegraph-lehti uutisoi nimittäin North Libertyn kaupungissa toimivan Harold van Beekin päättäneen haastaa kilpailijansa erikoisella tarjouksella. Hän tarjoaa ilmaisia kivääreitä miehille, jotka ostavat häneltä yli 1.999 dollarin, eli noin 1.500 euron, arvoisia kihlasormuksia.

Tarjous on voimassa 18. – 31. lokakuuta, ja kyseisenä aikana hintarajan ylittävän kihlasormuksen ostaja saa kaupan päälle Remington 870 -haulikon, jonka arvo on noin 270 euroa. Asetta käytetään yleisesti metsästykseen, urheiluammuntaan ja itsepuolustukseen, mutta se on jonkin verran myös poliisien sekä armeijan käytössä.

Vaikka kampanja ei ole varsinaisesti vielä edes alkanut, on vastaanotto ollut Haroldin mukaan erittäin positiivista. Miehen mukaan ensimmäiset asiakkaat ottivat häneen yhteyttä heti tarjouksen julkistamisen jälkeen, kahdelta aamuyöllä. Tarjous on tarkoitettu myös naisille, vaikka miehet ovatkin kampanjan varsinainen kohderyhmä.

– Ajattelin, että tehdäänpä jotain pojille, jotka eivät pidä timanttien metsästämisestä, mutta pitävät peuran metsästämisestä, Harold van Beek kertoo KCRG-TV -kanavan haastattelussa.