Tuli raivosi pilvenpiirtäjässä: Robert de Niro menetti kotinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin veteraanitähti Robert de Niro on sukupolvensa arvostetuimpia yhdysvaltalaisia näyttelijöitä. 69-vuotias muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Taksikuski, Mafiaveljet ja Heat – Ajojahti.

New York Post -lehti kertoo nyt tähtinäyttelijän kokeneen harmillisen takaiskun jouduttuaan muuttamaan pois luksuskodistaan New Yorkin Central Parkissa. Talossa levisi kesäkuussa kuivausrummusta alkunsa saanut tulipalo, jonka seurauksena asunto on nyt asumiskelvoton.

Tähden oli määrä muuttaa vaimonsa Grace Hightowerin kanssa 100.000 dollarin, eli noin 77.000 euron, kuukausivuokran asuntoon New Yorkin Park Imperial -rakennuksen 64. kerrokseen. Suunnitelma kuitenkin muuttui vuokrasopimusta koskeneen väärinkäsityksen vuoksi, ja nyt pariskunta etsii kaupungista viiden huoneen vuokrakotia, vaatimuksenaan ”tonneittain kaappitilaa”.

Robert De Niro kertoi taannoin todistaneensa WTC-tornien terrori-iskuja kotinsa ikkunasta. Tähti nimittäin on asunut koko elämänsä New Yorkin Manhanttanilla. Hän kertoi, ettei ollut uskoa näkemäänsä ja luuli aluksi näkevänsä vain aistiharhoja. Näyttelijä kertoikin heränneensä todellisuuteen vasta sitten, kun hän avasi television ja seurasi uutisia.