Courtney Stoddenin 52-vuotiaana nainut näyttelijä: ”Elämäni rakkaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Äskettäin kohupari esiintyi Access Hollywood -ohjelman televisiohaastattelussa. He menivät naimisiin, kun Courtney Stodden oli vasta 16-vuotias. Esimerkiksi Lost-hittisarjasta tuttu 52-vuotias Doug Hutchison kertoi, että ikäerolla ei ole merkitystä, sillä hän naimisissa elämänsä rakkauden kanssa.

– Voisin viedä Courtneyn vihille kerta toisensa jälkeen, sillä hän on elämäni rakkaus ja haluan elää hänen kanssaan loppuelämäni. Rakastuin häneen totaalisesti. Olemme sielunkumppaneita ja halusimme toisemme heti, Hutchison kertoi haastattelussa.

Haastateltavana oli myös Couples Therapy -ohjelmasta tuttu terapeutti Jenn Berman, joka toimii avioparin parisuhdeterapeuttina. Bermanin mukaan heidän avioliittonsa ei ole julkisuustemppu. Doug Hutchison ja Courtney Stodden ovat nimittäin terapeutin mukaan aidosti rakastuneita toisiinsa.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.