BB-tuotanto julkaisi asukkaiden alastonkuvia – suihkukuvia taas nettiin

Big Brother · Stara.fi

Kuluvan vuoden Big Brother -tuotantokausi on jo hyvässä vauhdissa, ja taloon viimeksi astelleet kolme uutta miesasukastakin ovat tulleet ohjelman katsojille jo tutuksi. Asukkaiden alastonkuvia on päätynyt tänäkin vuonna jonkin verran verkkoon, eikä ainoastaan luvattomasti.

Äskettäin verkossa asukkaiden alastonkuvia julkaissut verkkosivusto joutui lopettamaan toimintansa tekijänoikeussyistä. Vielä muutama vuosi sitten olisi ollut järkytys nähdä nakukuvia ohjelman virallisella sivustolla, mutta parin viime vuoden aikana nekin ovat yleistyneet, sillä kuvat tuovat mukavasti kävijävirtaa ohjelman sivuille.

Nyt ohjelman tuotantotiimi on itse jälleen julkaissut koosteen asukkaiden vauhdikkaasta suihkusessiosta. Tällä kertaa kuvissa nähtävät naisasukkaat ovat bikineissä, mutta miehet suihkuttelevat tapansa mukaan alastomana. Suihkukuvissa nähdään esimerkiksi Jouko, Markus ja Tommi. Katso kuvat tästä.